logo mini – gepersonaliseerd

 75,00

Maak een geweldige en opvallende eerste indruk met een gepersonaliseerde logo mini. Dit type logo is namelijk anders dan anders. Het is kleurkijk, vriendelijk en geeft jou en jouw beroep direct weer. Daar blijven de ogen wel even op rusten. En omdat het een illustratie is, blijft jouw logo ook langer hangen en wordt jouw logo sneller weer herkend.

Artikelnummer: #006 Categorieën: ,

Beschrijving

Maak een geweldige en opvallende eerste indruk met een geïllustreerd logo. Dit type logo is namelijk anders dan anders. Het is kleurkijk, vriendelijk en geeft jou en jouw beroep direct weer. Daar blijven de ogen wel even op rusten. En omdat het een illustratie is, blijft jouw logo ook langer hangen en wordt jouw logo sneller weer herkend.

Personal branding

Met een geïllustreerd logo kun jij heel goed jouw persoonlijkheid weergeven. Het logo straalt namelijk vriendelijkheid uit en laat namelijk zien wat jij doet. Met jouw brede glimlach wordt de sfeer direct vrolijk en vriendelijk.

+ 5 voorwerpen

Kies maximaal 5 voorwerpen om toe te voegen aan jouw logo mini.

Daarnaast ontvang je jouw logo mini zowel met als zonder achtergrond.

Inclusief licentie voor zakelijk gebruik

Jouw investering in illustraties is eenmalig maar het profijt ervan is oneindig, want je kunt jouw vrolijke illustraties onbeperkt zakelijk inzetten doordat er een licentie voor onbeperkt zakelijk gebruik bij in is begrepen. Jouw communicatie bevat straks unieke en opvallende illustraties waardoor jouw berichten meer opvallen en meer klanten aantrekken. Die investering heb je er dus zo weer uit!

Jouw wensen doorgeven:
Na je bestelling kun je na gaan denken over hoe je graag wilt dat jouw logo mini eruit komt te zien.

Binnen 2 werkdagen ontvang je van mij een mailtje met de verwachte levertijd en eventuele antwoorden op jouw vragen. Mocht ik zelf nog een vraag hebben, zal ik je die ook stellen.

Feedbackronde

Bij een logo mini zit standaard 1 feedbackronde waarin jij kunt aangeven of bijvoorbeeld het kleurgebruik of jouw kapsel goed door mij zijn geïnterpreteerd. Zo heb je meer grip op hoe jouw logo er uit komt te zien.